Pandurii, lider după două etape

Pandurii Târgu Jiu este lider în seria a VII a a Ligii 3 în urma jocurilor din etapa a II a a sezonului 2021/2022. Sâmbătă, la Caransebeș, pe Stadionul Municipal ”Teiuș”, gorjenii au reușit să învingă, 2-0, 1-0, echipa cărășană Progresul Ezeriș.

Golurile formației noastre au fost înscrise de Robert Petre (’44 – în urma unei loviri libere transformată impecabil) și Rasoveanu (’90 – a îndeplinit o simplă formalitate, introducând mingea în poarta gazdelor).

Jocul a fost unul disputat pe alocuri, în care trupa din comuna Ezeriș a ținut să dea o replică bună unei formații care în urmă cu nu foarte mulți ani juca pe mari stadioane ale bătrânului continent, în Europa League.

Înfrângerea nu a fost ușor digerată de cei de la Progresul, iar presa din Banat a trimis săgeți către arbitri, acestora reproșându-li-se, printre altele, ușurința cu care s-a acordat lovitura liberă din care s-a înscris primul gol.

Etapa următoare, sâmbătă, 11 septembrie, Pandurii va întâlni pe teren propriu o altă echipă din județul Caraș Severin, A.S. Voința Lupac.

Trebuie semnalat, la Caransebeș, gorjenii au fost încurați de un grup inimos de tineri suporteri care s-au organizat pentru a fi alături de favoriți și în deplasare.

 

 

Pandurii: Iovicin – Suently, Afrim, Aerts, Petre, Lupuleț, Stancu, Pleașcă, Trusescu, Jorges de Almedia, Rasoveanu

Rezerve: Oprița – Mensah, Peniel, Dumitrescu, Savu, Tyreses, Cojocaru

Rezultate înregistrate în etapa a II a Seriei a VII a:

Vineri, 3 septembrie 2021:

CSM Deva – CSM Jiul Petroşani 1-0


Sâmbătă, 4 septembrie 2021:

CSM Reșița – Viitorul Şimian  2-1
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – Aurul Brad 0-0
Progresul Ezeriş – Pandurii Târgu Jiu 0-2
Voinţa Lupac – Gilortul Târgu Cărbuneşti  3-1

 

CLASAMENT:

 

O amintire pentru suporterii gorjeni: