Pandurii: Reunire cu gândul la timpuri mai bune

Echipa Pandurii Târgu Jiu și-a reluat sâmbătă pregătirea, la Târgu Jiu. Antrenorul Adrian Bogoi a testat modul în care fotbaliștii au revenit din vacanță, la finalul antrenamentului precizând că se începe o nouă etapă ce vizează construcția unei echipe pentru viitor.

”Am început pregătirea, în mare, cu același lot. Singurii absenți sunt cei doi francezi, Moussa și Filip, pe care îi așteptăm săptămâna viitoare pentru că am înțeles că sunt ceva probleme cu biletele de avion. Pîrvulescu și Tudoran au semnat cu U Cluj și Rapid, deocamdată sunt jucătorii noștri. Cred că doar Pîrvulescu va pleca în această iarnă. Așteptăm și noi întăriri, pentru că avem nevoie de 5-6 jucători. Vrem să ne consolidăm un lot pentru edițiile următoare. Nu plecăm nici anul acesta de la Târgu Jiu. Chiar dacă mergeam la munte sunt aceleași condiții, chiar mai slabe, iar în străinătate nu avem posibilitate”, a declarat Adrian Bogoi.

Căpitanul Denis Brînzan revenit la antrenamente. Acesta a spus că se simte bine și așteaptă ca în noul an să se instaureze stabilitatea la club.

”Vrem să ne clasăm cât mai sus în clasament, iar echipa să-și revină din punct de vedere financiar, ca anul viitor să fie stabilitate la club și, de ce nu, să promovăm. Am stat șapte săptămâni departe de gazon, dar mă simt bine. Mă așteptam să se vadă o diferență între mine și colegii care au avut meciuri în plus, dar nu a fost cazul, m-am simțit bine astăzi”, a precizat Brînzan, fotbalist ce va avea nevoie de o mască specială pentru a-și proteja fața.

Până la reînnodarea returului, 23 februarie, Bogoi și-a propus câteva meciuri amicale. Echipele din Deva, Filiași, Horezu și FC U Craiova sunt așteptate la Târgu Jiu, pentru jocuri ce se vor disputa pe terenul sintetic.

Articolul precedentPatru candidați pentru un post de director la Primăria Târgu Jiu
Articolul următorOrașul Rovinari a dat campionul județean la tenis de masă