Pandurii: Suporterii, mesaje pentru Cojocaru: Pentru noi ești zero, mercenarule

Cei mai dedicați suporteri din ultimii ani ai divizionarei secunde Pandurii Lignitul Târgu Jiu cer la unison plecarea lui Călin Cojocaru de pe banca tehnică a echipei. Înfrângerea umilitoare la Recea, în Maramureș, a determinat fanii să transmită mesaje publice dure, în care se poate regăsi mâhnirea perspectivei Ligii 3.

Deși rezultatele nu îl țineau la nicio echipă, fie și la nivel de competiție județeană, Cojocaru pare să aibă susținerea conducerii, fiind, ce puțin public, apreciat pentru rezolvarea unor probleme administrative importante.

De altfel, Marin Condescu, principalul creditor al clubului și conducătorul din umbră al entității sportive, a precizat foarte clar în media locală că antrenorul nu va fi schimbat.

Totuși, există personaje din lumea sportului ce par dispuse să parieze pe îndepărtarea lui Cojocaru, arătând că fostul președinte de la Pandurii așteaptă minime așezări financiare, după care se va debarasa de timișorean, acesta din urmă nefiind, se pare, agreat nici de omul său de încredere, Marin Golea, între cei doi existând mai multe conflicte în trecut.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, cel puțin deocamdată echipa mai are șanse teoretice pentru a se salva de la retrogradare.

 

Mesaje suporteri:

”Mercenarule…”

Pentru noi ești zero…
Cel mai slab om care a lucrat la noi până acum, ca antrenor în nici un caz…
Ție nu îți pare rău, mă, de oamenii care chiar iubesc Pandurii, mercenarule?
Suporterii, de la început, au fost împotriva ta, dar am trecut peste pentru club, dar nu s-a întâmplat nici o minune și ne-ai îngropat ușor, ușor.
Până acum am fost calmi, dar cu tine nu se mai poate, ți-ai bătut joc de o echipă care a făcut performanțe odată, dar cu oameni capabili, nu cu niște incompetenți ca tine și unii jucători din prezent”, a răbufnit Peluza Gorjeană.

”Un penibil…”

Și iată ca suntem în Liga 3!
Actor principal : Călin Cojocaru
Personaje secundare : panaramele aduse de mister
Victime colaterale : Fanii echipei
Mulțumiri din partea noastră domnului Cojocaru, care nu a învățat nimic din înfrângeri și ne-a retrogradat aproape matematic în Liga 3. De spus ar fi multe, dar o să încercam să facem un rezumat. De la începutul sezonului și pană acum, primul 11 a fost mai mereu unul diferit de la meci la meci și au fost folosiți peste 30 jucători, să nu zicem 40, că ne facem de râs. Nu ai voie sa dai afara jucători care au tras echipa după ei și au dus greul, ca: Vasilescu, Grecu și alții. Îți bați joc de munca unor oameni și aduci pe fii-tu în echipă și alți străini (de fotbal) și tot mai ai curajul sa comentezi și sa cauți scuze. La fiecare meci începutul e la fel, ori dăm ori luăm. Cu un joc mizerabil fără sens bazându-se mereu pe minge lungă sau o execuție din afara careului, nu ai cum sa te salvezi. Ești un penibil, un laș. Dacă ai avea caracter ți-ai da demisia și ai pleca, dar subiectul caracter la tine e un subiect închis. Du-te, tată, și lasă-ne, că ne ai mâncat zilele!
Anunțăm că echipa aceasta nu va mai avea susținere din partea celor doua brigăzi(Regiment si Blue Boys) până când acest antrenor nu este dat afară”, au transmis cei de la Regiment Târgu Jiu.

”Demisia…”

Anunțăm astfel că și pagina Pandurii Tg-Jiu, o echipă, un oraș se alătură demersului creat de galerie! DEMISIA”, scrie pagina Pandurii Târgu Jiu, O Echipă, Un Oraș.

Foto: Regiment Târgu Jiu -prelucrat

Capturi: