Parcă l-a înghițit pământul: Adolescent dat în urmărire națională

O femeie de 30 de ani, din Fărcăşeşti, a sesizat joi polițiștii din Rovinari cu privire la faptul că Gugu Ciprian Gabriel, fiul său, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

”Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că minorul nu este cunoscut cu plecări de la domiciliu. În momentul plecării, acesta purta un tricou de culoare roșie, cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantalon de trening de culoare gri, iar în picioare avea o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră”, a informat IPJ Gorj.

După cum se poate vedea, copilul nu era îmbrăcat de așa natură încât să își propună să ajungă prea departe. Tricou, pantaloni de trening, papuci de cauciuc, o ținută comodă de casă și de ieșit la poartă.

Polițiștii l-au dat pe adolescent în urmărire națională și roagă populația să acorde spriin în găsirea lui. Cei ce pot da informații cu privire la identificarea minorului sunt sfătuiți să apeleze urgent la numărul unic, 112.

Semnalmente: înăține 1,65; greutate aproximativ 50 de kilograme; ochi albaștrii; față ovală; fără a prezenta semne particulare.