Parcă l-a înghițit pământul. Gorjean căutat de polițiști și pompieri

Un bătrân din Logrești, Gorj, este căutat de autorități, după ce fiul său, care locuiește în București, l-a dat dispărut.

La data de 27 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 56 de ani, din municipiul București, cu privire la faptul că tatăl său, Matei Marin, în vârstă de 82 de ani, din comuna Logrești, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au efectuat verificări și au desfășurat activități de căutare, împreună cu o grupă de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și pompieri din cadrul ISU Gorj”, a transmis IPJ Gorj.

 

La plecare, Matei Marin era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri, pulover verde, iar în picioare avea papuci de cauciuc de culoare închisă.

 

Semnalmente:

Înălțime de 1,70 m; greutate aproximativă, 65 kg; păr cărunt, tuns scurt;  faţă rotundă; ochi albaștri; constituție atletică.

 

Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE

 

Din nefericire, bătrânul a fost găsit mort pe un câmp de pe raza comunei.