Pavel Badea: Echipa de fotbal CSU Craiova aparține de Ministerul Educației

Pavel Badea, fost fotbalist, în prezent director la CS Universitatea Craiova, entitate a unității de învățământ superior din Bănie, a făcut o afirmație mai mult decât interesantă în momentul în care a fost chestionat asupra unei ipotetice fuziuni a celor două echipe de fotbal private din oraș, CSU și FCU.
Acesta, transmite, nici mai mult nici mai puțin, că formația CSU aparține de Ministerul Educației, în condițiile în care este cunoscut faptul că omul de afaceri Mihai Rotaru este cel care susține financiar activitatea fotbalistică, el cumpără și vinde în club.

 

Puțin probabilă, avem doi patroni foarte mândri și orgolioși, cu suporteri extrem de acizi unii cu alții, ce doresc să se păstreze identitatea celor două echipe.

Din punctul meu de vedere, pot spune că echipa care aparține de Ministerul Educației și care are numele prin hotărâre de instanță este cea care are dreptul la nume, culori și palmares (CSU – n.red.).

Este un complex de împrejurări diferit, Constanța nu avea de mult timp o echipă la nivel de prima liga, temperamentul oltenilor este diferit. Din nefericire, ăștia suntem și astea sunt reacțiile noastre.

Așteptările dintotdeauna au fost mari, venirea lui Mitriță este un atu în plus pentru îndeplinirea unui obiectiv pe care îl avem de 5-6 ani, de a fi campioni”, a spus Pavel Badea, la ProSport Live.