Paznic jefuit în timpul serviciului: L-au lovit cu coada măturii și i-au dat cu televizorul în cap

Doi tineri din Vulcan, Hunedoara, au fost arestați, pentru 30 de zile, după ce au atacat un paznic aflat în timpul serviciului, deposedându-l prin acte de violență de telefonul mobil și banii pe care îi avea în portofel, 200 de lei.

La data de 22 ianuarie 2023, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Lupeni, în timp ce își desfășura activitatea în calitate de paznic al unei societăți aflate pe strada Preparației din municipiul Vulcan, în jurul orelor 19:30-20:00, două persoane de sex masculin au sărit peste gardul împrejmuitor al societății și au început să-l lovească cu o coadă de mătură peste mână.

Ulterior, paznicul s-a retras în ghereta în care își desfășura activitatea de pază, fiind urmărit de cei doi indivizi, loc unde, unul dintre cei doi l-a lovit cu un televizor în cap, cealaltă persoană sustrăgându-i de pe masă portmoneul în care se afla suma de 200 de lei și actele de identitate precum și un telefon mobil.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, în urma investigațiilor operative, au reușit ca, în scurt timp să identifice și să rețină pentru o perioadă de 24 de ore, autorii săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ca fiind doi tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, ambii din municipiul Vulcan. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani pentru a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Hunedoara.

O instanță a Judecătoriei Petroșani a dispus față de cei doi autori arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentUE schimbă foaia: Strategie pentru deportarea masivă a imigranților ilegali
Articolul următorSimion, după ce Ciucă și Ciolacu au fost ocărâți la Iași: M-au huiduit și pe mine. Tonul a fost dat de simpatizanții USR