Pecingină: Dacă Romanescu câștigă Primăria Târgu Jiu de la alt partid, Iordache trebuie să-și dea demisia

Deputatul liberal Gheorghe Pecingină susține că Marcel Romanescu rămâne cea mai bună variantă a partidului pentru o nouă candidatură la Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Deși nu a avut o relație foarte bună cu actualul edil, Pecingină îl sfătuiește pe Ion Iordache să fie diplomat și să se uite la sondaje. Afirmația vine în contextul în care conducerea PNL Gorj nu l-a reconfirmat încă pe Romanescu ca viitor candidat pentru următoarele alegeri locale. Dacă pierde pe mâna altui politician, deputatul îi cere demisia șefului organizației județene.

Ai un primar în funcție, iar toate sondajele ți-l dau ca viitor primar. Dacă vrei să faci o schimbare și consideri tu că lucrurile nu merg, doar din punctul tău de vedere, pentru că în politică trebuie să faci și concesii, această schimbare trebuie făcută cu demisia pe masă. În cazul în care omul pe care tu mizezi nu va câștiga aelgerile, și Romanescu va câștiga de la un alt partid, atunci trebuie să-ți asumi acest lucru. E punctul meu de vedere, poate conducerea de la Gorj are alte informații și alte sondaje, decât cele pe care le-am văzut eu și conducerea centrală. Poate se știu lucruri pe care eu nu le știu, și de asta se merge în acest sens. Deocamdată, Marcel Romanescu este un primar care, din punctul meu de vedere, este cea mai bună variantă pentru Târgu Jiu”, a afirmat Pecingină într-o conferință de presă.

Articolul precedentCiucă: Viitorul energetic al României arată din ce în ce mai bine
Articolul următorGorj: Cutremur de 3,5, vineri după-amiază