Penibil, și-a acordat EXCELENȚA singur! Ișfan a dat, Ișfan a luat, numele inspectorului general fie lăudat

Simțul ridicolului a devenit o expresie ce se îndreaptă spre depozitul de vechituri al vocabularului românului, individ căruia i se predă în fiecare zi, în mai toate mediile, lecția ascensiunii pe trepte seci de principii. Se poartă, a devenit chiar o cheie a succcesului personal, în vreme ce viitorului României i se închid toate zăvoarele și lacătele unei normalității despre care se tot discută.  

Ion Ișfan, inspector general al Inspectoratului General Școlar Județean Gorj, a fost, în ultima perioadă, subiect media, după ce în spațiul public a răzbătut informația că va benificia de gradație de merit, deși nu are decât două ore săptămânal la clasă. Dincolo de discuții, supoziții sau interpretări, jienii.ro a primit confirmarea că inspectorul Ișfan poate beneficia legal de respectiva gradație. În pline dezbateri, pro și contra, ne-a parvenit un element ce face referire la activitatea profesională a ”generalului” din învățământul gorjean. Acesta nu a ezitat să-și acorde sub propria semnătură o diplomă de excelență, situație în care disputa despre motivații morale ce l-ar fi împiedicat să nu râvenească la bonusul material oferit de minister devine un nonsens. Municipiul Târgu Jiu a fost în aprilie 2016 gazda Olimpiadei naționale de Limba engleză. O compețiție școlară sub egida Ministerului Educației, unul dintre organizatori fiind Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Olimpiada s-a desfășurat la Colegiul ”Spiru Haret”, unde au concurat 252 de elevi calificați în faza națională, lucrările acestora fiind corectate de nu mai puțin de 36 de evaluatori din întreaga țară. Organizator, ”generalul” Ișfan nu a mai așteptat să fie recompensat de minister pentru eforturile depuse sau pricepere și și-a comandat o dimplomă de excelență prima-ntâia. ”Se acordă domnului Inspector școlar General Prof. Ion Ișfan pentru organizarea și coordonarea activităților din cadrul etapei naționale a Olimpiadei de Limbă engleză, desfășășurată la Târgu Jiu, aprilie 2016.” Semnează, Ion Ișfan, inspector școlar general al ISJ Gorj. Ișfan a dat, Ișfan a luat, numele inspectorului general fie lăudat!

 

Articolul precedentE măcel în PSD Gorj! Costi Dumitrașcu, șeful tinerilor social-democrați, îl atacă frontal pe viceprimarul Tudor
Articolul următorPoftiți la teatru! Prețul abonamentelor pentru noua stagiune sfidează vremurile