Percheziții! Doi tineri alimentau piața din Gorj cu canabis

Poliţiştii au efectuat vineri 8 percheziții domiciliare în Târgu Jiu și una la Arcani, într-un dosar penal ce vizează traficul de droguri. Totodată, au fost puse în executare 14 mandate de aducere.

”Din cercetări a reieșit faptul că, în anul 2019, doi bărbați, de 32 și 30 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, au achiziționat diferite cantități de canabis, pentru a le comercializa. După procurarea drogurilor, ce doi le-ar fi porționat, cântărit și ambalat, iar ulterior le-ar fi vândut către consumatori din județul Gorj”, a informat IPJ Gorj.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 5 pliculețe transparente ce conțineau o substanță albă sub formă pubere de culoare albă, 2 pliculețe ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur, 1.1180 grame fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur, aflate într-un borcan de sticlă și alte probe la dosar.

Galerie foto:

 

Articolul precedentPesta porcină se extinde în Gorj. A apărut al doilea focar
Articolul următorUn fost polițist, implicat în traficul cu minore, va primi daune morale pentru că a făcut râie în arest