Petev, înainte de meciul de la Sibiu: Hermannstadt este o echipă simpatică

Ivaylo Petev, antrenorul CSU Craiova, vrea ca elevii săi să minimalizeze punctele forte ale celor de la FC Hermannstadt, iar la sfârșitul meciului echipa din Bănie să plece acasă cu toate cele trei puncte puse în joc.
FC Hermannstadt – CSU Craiova, partidă din cadrul etapei a XIX-a a SuperLigii la fotbal, este programată duminică, de la ora 14:00.

 

Fiecare meci este important nu doar acesta, acesta este cel mai important pentru că este cel mai aproape. O să jucăm împotriva unei echipe foarte bune, așa cum am văzut este un stadion foarte frumos, sper să fie o atmosferă bună și sper ca echipa noastră să joace un meci foarte bun și să câștige.

Este o echipă simpatică, care caută să joace fotbal și este foarte bine. Sper să ne prezentăm în cel mai bun mod. Să minimizăm punctele lor forte și le folosim pe ale noastre. Totul este normal, cel mai important lucru este că antrenamentele merg cu bună dispoziție.

Avem mici probleme dar sper ca până la meci să se rezolve, așa că așteptăm meciul”, a spus antrenorul bulgar. 

Articolul precedentAu umflat facturile! ANRE, controale la operatorii din sectorul energiei electrice şi gazelor naturale
Articolul următorFotoreportaj nocturn în Parcul ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Cum arată zona de agrement