Petev, pus din nou la zid: Nu a mai lucrat cu Tudor, antrenor cu portarii. A adus un prieten

Sorin Cîrțu arată, printre altele, că bulgarul Ivaylo Petev nu a mai lucrat cu Daniel Tudor, antrenor cu portarii la CSU Craiova, preferând să aducă un prieten, iar această schimbare se dovedește că nu a fost de bun augur.

Totodată, fostul președinte al clubului din Bănie subliniază că Andrei Ivan ar trebui forțat mai mult.

Să-l forțeze mai mult (pe Andrei Ivan – n.red.). Sunt jucători pe care antrenorul trebuie să-i forțeze. Înainte îl forțau pe Kurtic de zici că avea 19 ani și era mare talent.

Eu nu l-aș fi schimbat pe Ivan, aș fi jucat și cu Markovic (la Botoșani – n.red.). Mi s-a părut aiurea să joc cu Ivan atacant central.

Echipa a fost influențată și de greșeli individuale, la portar. La mine, portarii îi alegeau antrenorii de portari. Portarii și atacanții se nasc.

Legătura între ei trebuie să fie una sentimentală. Portarii au avut evoluții bune când a fost Tudor (antrenori de portar – n.red.). Bulgarul a vrut să vină cu unul de-al lor, cu un prieten”, a spus, la DigiSport, Cîrțu. 

Articolul precedentDavițoiu îi arată ”lungul nasului” lui Răducan Morega: PMP nu poate fi considerat, în Gorj, remorca USR
Articolul următorFCU Craiova are un nou preparator fizic. Dan Vasilică, mesaj pentru familia FCU