Pictura cu chipul lui Cîrțu, vandalizată! ”Acest război din Craiova nu se va încheia niciodată!”

Pictura murală care îl reprezintă pe președintele CS Univesitatea Craiova, Sorin Cîrțu, realizată pe o clădire din centrul Băniei, a fost vandalizată. Prin vocea lui Andrei Preda, unul dintre liderii Peluzei Sud ’97, fanii FC U și-au asumat distrugerea.

Da, ne asumăm ce s-a întâmplat. Nu suntem de acord cu ce se întâmplă în oraș. Unde să ne mutăm? Noi plătim taxe și impozite în acest oraș. Când am făcut ceva de genul cu Cristi Neamțu, ne-a fost șters de oamenii Primăriei. Pentru noi Sorin Cîrțu a murit definitiv în 2013, iar dacă vrea portret să își facă la el acasă. Sau să își facă un portret la mănăstire și să se ducă lumea să se roage la el. Sorin Cîrțu și Marcel Popescu ne instigă în permanență prin declarațiile pe care le fac  și nu s-a luat nicio atitudine împotriva lor. 

Nu mai suportăm. Indiferent ce se va întâmpla cu această echipă, ieșim și noi în centrul orașului la meciul lor cu CFR Cluj. Dacă ei ies 700 în centru să sărbătorească, ieșim și noi. (…) Tot o dăm cu Sorin Cîrțu bun național, dar el pentru ce a făcut la Universitatea Craiova a fost plătit. Că și-a luat o vacă, o Dacie, un apartament sau ce și-a mai luat el de la Craiova pe timpul lui Stroe și Oțeț, nu a jucat gratis. Universitatea Craiova l-a făcut mare pe el, iar acum ne doare că el legitimează o echipă înființată la Mogoșoaia în 2013.

Ne ducem să ne bucurăm pentru CFR Cluj. Eu sunt prieten cu Golofca. Am jucat cu el la Suceava și vreau să le fac cunoștință băieților din Peluza Sud ’97 cu el.

Ne vom bucura la stadion. Data trecută, când au ieșit la aeroport, nu a fost distanțare socială. Nu vrem să ne batem. Vrem să fie corect ce spune FRF, UEFA. Când au promovat, nu le-a dat drept să joace în cupele europene. Vor fi scandaluri mari! Vom fi pe prima pagină mult timp. Acest război din Craiova nu se va încheia niciodată!”, a spus, la Pro X, Andrei Preda.

Articolul precedentSondaj IMAS: Cresc granzii. Partidele lui Băsescu și Tăriceanu au probleme mari
Articolul următorGorj: Masca, obligatorie în piețe și în alte spații deschise