Planuri pentru suspendare! Social-democrații gorjeni nu acceptă anticipatele, vor pielea lui Iohannis în băț

Pesediştii gorjeni sunt gata să-l trimită “la plimbare” pe Klaus Iohannis, şi nu cred în varianta alegerilor anticipate. Social-democraţii sunt convinşi că au făcut alegerea corectă când au răsturnat guvernul Orban.

Au fost multe greşeli şi gafe, a fost o bâlbâială în modul în care a fost guvernată ţara, încât era de aşteptat ca această moţiune să treacă. Ultimele evenimente au condus la nişte rezultate îngrozitoare pentru noi, daca ţinem cont de ultimele ordonanţe de urgenţă care au fost pregătite pe foc automat. Nu cred că se va ajunge la alegeri anticipate, nu cred că aceste alegeri ar da un cadru sănătos pentru România”, a declarat preşedintele PSD Târgu Jiu.

Scarlat Iriza, parlamentar PSD, a spus că social-democraţii nu vor mai repeta greşelile din trecut. Iriza crede în suspendarea preşedintelui, dar s-a contrazis în ceea ce priveşte alegerile anticipate. Cât despre un nou Guvern cu Ludovic Orban în frunte, nici nu poate fi vorba, a mai declarat Iriza.

Guvernul Orban 2 o să cadă, pentru că nouă nu ne este frică de anticipate. Avem adunate 250 de semnături, o să ne ducem la domnul Iohannis, şi o să impunem alt premier din partea alianţei care s-a făcut. Dacă dânsul se încăpăţânează, o să primească o lună de concediu. Ţara va intra pe un făgaş normal, fără alegeri anticipate, pentru că nu îşi au rostul”,a precizat deputatul.