Planurile lui Weber: PSD Gorj vrea să obțină trei mandate de deputat și unul de senator

 

Preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber,  îşi propune ca formaţiunea politică pe care o conduce să obţină trei mandate de deputat şi unul de senator. Şeful social-democraţilor gorjeni a declarat că organizaţia judeţeană se află într-un proces de “rebrenduire şi resoftare”, iar echipa noua se pliază pe cerinţele electoratului.

Weber se mândreşte că nu a acceptat candidaturi din afara judeţului la viitoarele alegeri şi spune că parlamentarii care pleacă din partidul care i-a trimis la Bucureşti ar trebui să-şi piardă mandatele. Preşedintele PSD a făcut aluzie la Victor Ponta şi Alin Văcaru, în prezent la Pro România.

Am avut destul de multă tărie şi putere încât să nu permit să vină cineva din afara judeţului ca să candideze în Gorj. Nu vreau să se repete episodul din mandatul trecut, când o echipă a muncit şi doi dintre parlamentarii pe care Gorjul i-a obţinut datorită muncii PSD Gorj au plecat în altă formaţiune politică. Au fost frământări, în această perioadă. În orice formaţiune politică există nemulţumiri, dar, cu dialog, putem să sprijinim orice persoană. Nimeni nu rămâne în urmă în PSD Gorj. Avem o echipă competentă, hotărâtă să câştige alegerile. Dorim trei mandate de deputat şi un mandat de senator”, a declarat Weber.

Potrivit unor informaţii,  pe listele PSD Gorj a fost propus, de la centru, inclusiv un parlamentar din Constanţa.