Politica neamurilor din PSD Târgu Jiu: Aurel Popescu, aroganță la adresa lui Pasti

Aurel Popescu, viceprimar din Târgu Jiu și lider al organizației municipale a PSD, pune sare pe rana colegului său de partid Cristian Toader Pasti, cel care a demisionat din Consiliul Local la ultima ședință.

”Vă rog luați act că începând de astăzi îmi dau demisia din Consiliul Local. Eu sunt un om de cuvânt și, când spun un lucru, îl spun. Pentru că că nu îmi place să își bată joc de mine domnul Ștefan”, a spus Pasti, la acel moment, deranjat fiind de modul în care a fost tratat de colegul său Constantin Ștefan, președinte al ședinței respective. 

Rugat să comenteze acest incident, Aurel Popescu s-a eschivat inițial, după care, sarcastic, s-a poziționat de partea lui Ștefan.

”Nu știu ce anume l-a deranjat, nu am simțit pe cineva ca fiind împotriva unei decizii a domniei sale, ba dimpotrivă. În ceea ce mă privește, vreau să îl felicit și public pe domnul consilier Ștefan Constantin care a știut să țină foarte bine sub control acea dezbatere”, a spus, la Radio Infinit, Popescu.

Pe această temă au apărut ironii politice, dorindu-se scoasă în evidență o relație de rudenie care ar exista între Popescu și Ștefan, iar de aici reacția viceprimarului.