Polițist în uniformă, bătut de un patron. Un consilier local a intervenit în sprijinul agresorului

Scandal la Mangalia, după ce reprezentanții autorității locale au demarat o acțiune de demontare a unei construcții ilegale. Primarul localității, Radu Cristian, a semnalat pe pagina sa de socializare că unul dintre polițiștii locali implicați a fost agresat de patronul a cărei construcție urma să fie demontată. Edilul susține că în evenimente s-a implicat și un consilier local, personaj care ar fi intervenit în sprijinul omului de afaceri.

”Bună seara! Mai mulți angajați ai Primăriei și Poliției Locale Mangalia au fost implicați, astăzi, într-o acțiune de demontare a unei construcții ilegale. Din păcate, în cursul procedurilor legale de eliberare a domeniului public, patronul construcției ilegale a agresat fizic un polițist local aflat în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu. La acțiunea de pe dig a fost prezent și un consilier local care, din păcate, s-a transformat în avocatul și protectorul unei ilegalități și a unui patron-agresor”, spune primarul Mangaliei. Evenimentul s-a încheiat după intervenția jandarmilor și a polițiștilor de la Poliția Națională. În cele din urmă, construcția a fost demontată, iar polițistul local agresat a solicitat și a primit certificat medico-legal.

Articolul precedentProtest încheiat la Lupoaia. Boza ar fi promis că rezolvă cele 11 revendicări. Ce presupun acestea
Articolul următorLuat la întrebări! Șeful IPJ Gorj trebuie să spună ce măsuri a luat pentru a stopa carnagiul de pe ”drumul morții”