Ponta: Guvernul Orban face ticăloșii, dar PSD refuză să facă moțiune de cenzură

Victor Ponta, lider Pro România și deputat de Gorj, a lansat un atac dur la PSD după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat decizia guvernului de a numi un medic militar la conducerea DSP București. Cum și candidatul Pro România pentru Primăria Capitalei este medic, Ponta i-a replicat Gabrielei Firea, reproșându-i că PSD nu a vrut să facă moțiune de cenzură, mai mult, a pus semnul egal între PNL și PSD.

Guvernul Orban face multe prostii și ticăloșii – dar rămâne în funcție în continuare pentru că PSD îl susține ( și refuză să facă Moțiune de Cenzură)!

Noi, PRO Romania, am fost cei mai vocali atunci când Orban a schimbat șefi pesediști, puși de Dragnea & Co, cu șefi liberali la fel de incompetenți și ineficienți! Din păcate, acum se dovedește că, în ultimii ani, în această privință PNL = PSD!

Dar acum Guvernul a făcut un lucru bun – și nu trebuie criticat doar ca să zici că ai criticat: a schimbat conducerea liberală incompetentă a DSP București- și a numit interimar un medic militar!

Medicii sunt profesioniști care merită sprijiniți / medicii militari au în plus o Cultură instituțională și disciplină care se pot dovedi extrem de eficiente în momente de criză!

Din acest motiv candidatul PRO București pentru Primăria Generală este chiar un medic militar – 1% politică și 99% muncă, seriozitate și profesionalism”, a transmis liderul Pro România.

 

Articolul precedentSorin Grindeanu revine în PSD. Vrea președinte executiv
Articolul următorPonta: Guvernul Orban face ticăloșii, dar PSD refuză să facă moțiune de cenzură