Ponta le cere social-democraților să renunțe la Dăncilă și să îl susțină pe Diaconu

Victor Ponta, lider Pro România și deputat de Gorj, nu a renunțat la ideea de a avea PSD alături în lupta pentru alegerile prezidențiale care se apropie. Fostul premier îi cheamă alături social-democrații, invitându-i să îl susțină pe candidatul Pro România – ALDE, Mircea Diaconu. Totodată, Ponta vorbește despre o guvernare de centru stânga reformată pentru următoarele 14 luni.

”În turul al doilea al Alegerilor Prezidențiale este favorit Klaus Iohannis/ este însă foarte interesant să vedeți care este contracandidatul care primesște mai multe voturi: Mircea Diaconu!

Mircea Diaconu este cel mai dificil adversar pentru KI (deși s-a lansat de foarte puțin timp și este blocat sau înjurat la televiziunile finanțate de PSD și Guvern) / urmează Dan Barna / cel mai facil contracandidat este evident Viorica Dăncilă.

Înțeleg că șmecherii și profitorii care s-au <<dezlipit>> de Dragnea și acum stau <<lipiți>> de  Dăncilă nu o lasă să nu candideze pentru că le strică lor blaturile și aranjamentele / însă pentru funcționarea Guvernului dorința lor egoistă este un dezastru / la fel și pentru PSD.

Am un mesaj clar pentru membrii CEX al PSD care se reunesc mâine: haideți să sprijinim toți un candidat care și care are șanse mari în turul al doilea lui Klaus Iohannis/ haideți să ne folosim energia pentru a susține în următoarele 14 luni o guvernare de centru stânga restructurată și reformată / nu distrugeți guvernarea și șansele la Alegerile Prezidențiale pentru orgoliul, interesul și egoismul câtorva!

Încă mai este timp – dar foarte puțin!”, a scris, pe pagina sa de facebook, Ponta.