Ponta: PSD susține în totalitate guvernul liberal și îl va susține și după alegeri

Victor Ponta, lider Pro România și deputat de Gorj, a lansat un nou atac la adresa PSD. Acesta a declarat că social-democrații au sprijinit și vor continua să susțină un guvern liberal, dincolo de poziționările politice publice.

În același timp, fostul premier susține că USR ar fi foarte aproape de PSD într-un sondaj ”adevărat”.

Orice măsură, începând de la investirea guvernului și pana azi, inclusiv, PSD-ul i-a votat și îi votează în continuare. Când a fost nevoie, la moțiunea de cenzură, să nu vină, n-au venit PSD-iștii, când a fost nevoie să vina să-l pună pe Florin Iordache, au venit. Acum cică nu pot să vină, nu e așa.

PSD-ul îi susține în totalitate și probabil că îi va susține și după alegeri. Cum a fost și  în martie, nu intră la guvernare. (…) Eu am văzut sondajul adevărat, nu l-am făcut eu, ca să fiu acuzat de chestia asta. Am văzut ca PNL-ul e pe primul loc, cu 30%, PSD-ul și USR-ul sunt cam la egalitate…

Aș vota orice guvern care va include cele două propuneri pe care le prezentăm duminică și care au legătură cu oamenii care câștigă foarte puțin și nu pot să treacă peste criză și cu firmele care se închid în perioada asta… că dacă îi salvăm pe oameni, salvăm firmele, avem din ce reconstrui, dacă îi lăsăm să moară de foame, la propriu sau la figurat, nu mai avem din ce să o scoatem„, a spus, joi seara, la B1 TV, Ponta.