Portret de tânără: Are 17 ani, învață foarte bine, iar în timpul liber salvează vieți

Adolescenți, tineri care știu ce vor. Care înțeleg că înainte de a cere trebuie să oferi. Oamenii cu perspectivele unei vieți în care vor lăsa amprente. Prin munca și implicarea lor. Sunt, există implicând-se în viața comunității, fără să regrete că nu își petrec timpul altfel.

O tânără din Târgu Jiu a ales să devină voluntar la Inspectoratul de Situații de Urgență Gorj, proiectul ”Salvator din pasiune” i-a oferit o oportunitate pe care nu a ratat-o.

Andreea Dănăricu are 17 ani și salvează vieți. Învață foarte bine și se pregătește pentru Facultatea de Medicină, iar voluntariatul printre profesioniștii ISU Gorj i-a bătut în cuie intențiile. Vrea să ajute, să salveze oameni, medicina e calea. Acel ”mulțumesc!” rostit de prima persoană căruia i-a oferit sprijinul a fost sigiliu, ștampilă și parafă pe vectorul viitorului. Trebuie, vrea să ajute și o va face. Colegii de la ISU Gorj o așteaptă pe Andreea Dănăricu să facă parte din colectiv și în calitate de medic. Acum, ca voluntar, echipată în uniforma roșie, tânăra a fost adoptată de o familie specială. Profesioniști care zi și noapte salvează vieți. Și sunt bucuroși să îi învețe și pe alții nobila, dar dificila profesie.