Posbil candidat la CJ, Ion Ișfan este convins că Pro România va deveni o forță în Gorj

Ion Işfan, fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, se declară onorat după ce a fost nominalizat de Alin Văcaru, secretarul general de la Pro România, printre posibilii candidați ai partidului la Consiliul Judeţean Gorj. Și el fan declarat Victor Ponta, Işfan este de părere că Pro România va deveni o forţă în județ în următorii patru ani, şi a spus că încrederea care îi este acordată îl motivează.

Acest lucru mă onorează şi mă obligă să muncesc şi mai mult pentru Partidul Pro România. Am încredere mare în echipa noastră de la Gorj, este formată din oameni tineri şi m-am integrat foarte bine aici. În 2024, va avea un cuvânt greu de spus în judeţul Gorj”, a declarat, la Radio Infinit, Işfan.

Deşi s-a contrat dur, în trecut, cu Mihai Prunariu, pe vremea când cei doi erau înregimentaţi la PSD,  Işfan a declarat că Pro România are porţile deschise pentru oamenii care muncesc.

E loc pentru multă lume în Pro România, e binevenit, nu e niciun fel de problemă din punctul meu de vedere. Timpul trece, important este să facem lucruri bune pentru oameni”.

Işfan a mai spus că la Gorj este aproape imposibilă o alianţă cu PSD.