Poșta Română: Când ajung cardurile pentru energie la toți beneficiarii

 

Compania Naţională Poşta Română a anunțat, luni, că românii care nu au intrat încă în posesia cardurilor de energie acordate de Guvern urmează să le primească până la sfârşitul lunii.

Compania Naţională Poşta Română oferă, de astăzi, posibilitatea celor care au intrat în posesia cardului de energie să realizeze plăţi pentru facturile la utilităţi. Cei care nu au intrat încă în posesia voucherelor acordate de Guvern persoanelor vulnerabile urmează să le primească până la sfârşitul lunii”, au transmis reprezentanții companiei.

 

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a virat, în conturile Poştei Române, sumele de bani destinate persoanelor vulnerabile, astfel că, de astăzi, beneficiarii de sprijin pot utiliza ajutorul pentru plata facturilor la energie prin trei modalităţi:

 

a) Direct la poştaş, la domiciliul beneficiarului, prin mandat poştal. Dacă optează pentru plata la domiciliu, beneficiarii trebuie fie să ceară acest lucru direct poştaşului, fie să solicite prezenţa unui poştaş la domiciliul său, apelând Call Center-ul Poştei Române, la numărul de telefon 031.9966;

b) Prin mandat poştal, la orice oficiu poştal din mediul urban sau la oficiul poştal în raza căruia îşi are domiciliul beneficiarul, în mediul rural;

c) Online, prin intermediul aplicaţiei informatice pe care Poşta Română o pune la dispoziţia beneficiarilor

Solicitarea de plată online poate fi re

alizată accesând site-ul Poştei Române, www.posta-romana.ro. Se accesează secțiunea „Compensare energie”, beneficiarul va înregistra cererea și va fi îndrumat pentru încărcarea documentelor.

Articolul precedentNeagoe – CSU Craiova: Ne gândim la două transferuri, cred că ar fi formidabil dacă le reușim
Articolul următorRomânia, importator net de energie electrică. Deficit de 640 de milioane de euro, în 2022