Premieră la Târgu Jiu, la începutul lui august: Va fi show în Piața Prefecturii!

Baschetul spectacol vine în oraşul lui Brâncuşi. Turneul final al Campionatului Naţional de Streetball va avea loc la Târgu Jiu, în Piaţa Prefecturii, în perioada 3-5 august. La competiţie vor lua parte cele mai bune 24 de echipe din ţară, atât formaţiile de băieţi, cât şi cele de fete. Evenimentul a fost adus la Târgu-Jiu cu sprijinul lui Claudiu Fometescu, fost baschetbalist gorjean, în prezent oficial al Federaţiei Române de Baschet.

“Trebuie deja să stabilim datele exacte pentru ce ne asumăm fiecare instituţie: Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Târgu-Jiu şi Prefectura judeţului Gorj pentru organizarea în condiţii foarte bune a acestui campionat la noi, în Târgu Jiu. Este o competiţie pe care noi dorim să o păstrăm pe toată perioada existenţei ei. Vor fi cele mai bune echipe de la nivel naţional. Este o noutate, mulţumită domnului Claudiu Fometescu, cel care până la urmă ţine cu dinţii să organizeze această competiţie. Încercăm să facem tot ceea ce depinde de noi pentru ca oamenii să fie mulţumiţi”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Baschetului 3×3 va fi, în premieră, disciplină olimpică la Tokyo (2020).

Articolul precedentScandal și interese! Vicele Popescu, atac la copiii clubului de unde a încasat zeci de mii de lei pentru o ședință lunară
Articolul următorFără 10 lei nu mergea! 710 lei, mita exactă în speța RAR Gorj. Comunicat DGA