Presiuni pe Consiliul Local: Se vrea ședință în Sala Sporturilor pentru deblocarea CSM

Cetățenii municipiului Târgu Jiu încep să pună presiune pe Consiliul Local, nemulțumiți fiind de tergiversarea ”intrării în pâine” a Clubului Sportiv Municipal. Mare parte dintre aleșii locali îl umilesc, pur și simplu, pe Robert Bălăeț, câștigătorul concursului pentru funcția de director, nedorind să valideze concursul. Daniel Băloi, fost oficial al clubului de fotbal Pandurii, a cerut, printr-o postare pe facebook, desfășurarea unei ședințe de Consiliu Local în Sala Sporturilor.

”Propun domnului primar Marcel Romanescu convocarea viitoarei ședințe a Consiliului în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, pentru ca aleșii noștri să fie mai aproape de problemele sportului gorjean, de părinți, de antrenori, de sportivi! (…) Să vedem atunci dacă aleșii noștri, indiferent de culoarea politică, ne pot privi în ochi!!! Târgu Jiu are nevoie de un CSM puternic și cred că este de ajuns cât a fost tăvălit acest nume în ultima perioadă!”, scrie, printre altele, Băloi.

Postarea acestuia a suscitat interesul consilierului local Cristian Toader Pasti, ales care a anunțat că va fi prezent în Sala Sporturilor.

O reacție a venit și din partea ACS Infinit, entitate sportivă din Târgu Jiu ce solicită printre multe răspunsuri la întrebări și: ”Să mutăm ședința în sala de sport a orașului”, precizându-se că la ședință ar putea participa și părinții, și copiii legitimați la ACS.