Prețul petrolului a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimele cinci luni

 

Preţul petrolului a coborât la cel mai scăzut nivel din ultimele cinci luni, după ce informaţiile referitoare la o creştere peste aşteptări a stocurilor de benzină ale SUA au provocat îngrijorări pe piaţă cu privire la evoluţia cererii, anunță AGERPRES.
În jurul orei 15:58 GMT, cotaţiile futures la ţiţeiul Brent erau în scădere cu 2,53%, până la 75,27 de dolari per baril, în timp ce cotaţiile futures la ţiţeiul WTI au coborât cu 3,03%, până la 70,14 dolari per baril. Aceasta după ce marţi, ambele referinţe au încheiat şedinţa de tranzacţionare la cel mai redus nivel de după data de 6 iulie, ziua de marţi fiind a patra şedinţă consecutivă de scădere a cotaţiilor.
Administraţia Americană pentru Informatii în Domeniul Energiei a anunţat că stocurile americane de benzină au crescut cu 5,4 milioane de barili săptămâna trecută, o cifră de cinci ori mai mare decât majorarea de un milion de barili aşteptată de analişti.
Articolul precedentUn oltean și-a căsăpit prietenul de pahar. Capul i l-a aruncat într-un WC, iar antebrațul într-o grădină
Articolul următorMari bătăi de cap pentru Petev înaintea jocului de la Sibiu