Primar: Iordache să-și țină de averile lui. Ne dăm laleaua albă, dar știm cine suntem, cum suntem, de unde am plecat

Primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă, l-a atacat dur pe liderul PNL Gorj, Ion Iordache, după schimbul de replici între PSD și liberali pe tema terenurilor strămutaților de la Albeni. Iordache și-a luat angajamentul să rezolve problema în 30 de zile, lucru care nu s-a întâmplat.
Bîrcă l-a taxat pe Iordache pentru promisiuni deșarte și a afirmat că averea pe care a strâns-o nu îl face pe acesta un bun om politic. Primarul a mai declarat că Iordache are tot mai puțină susținere și asta s-a văzut la întâlnirea membrilor PNL Gorj cu ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea.

 

 

El nu se poate ține de cuvânt! Ce încredere să aibă gorjenii? Credeți că au încredere în oameni mega bogați, care nu se uită la oameni? Nu. Gorjenii s-au trezit. El se crede un mega om! Înțeleg că are averi, dar ar fi cazul să-și țină de averile lui! Prea multe minciuni, prea mult îți bați joc de noi! Tu pui primari peste tot, tu ești șmecherul șmecherilor. Și dacă vorbim așa, una peste alta, ați văzut câți oameni sunt și la el, la ședințele lui? Au făcut acum recepția aia și au avut cât ai pune într-un microbuz. Ne cunoaștem destul de bine cine suntem, cum suntem, de unde am plecat, acum venim și ne dăm laleaua albă”, a spus Bîrcă la Radio Infinit.

Articolul precedentAmenzi triple pentru neemiterea bonului fiscal sau emiterea cu valoare mai mică decât prețul bunului vândut
Articolul următorCe spune Cîrțu despre o reluare a colaborării cu Mihai Rotaru, ca antrenor al CSU Craiova