Primar social-democrat gorjean, convins că Dăncilă și nenorocirile de la Caracal pot distruge definitiv PSD-ul

Un primar social-democrat din Gorj se teme că partidul din care face parte pășește pe urmele țărăniștilor. Aristide Șerbănescu, edilul-șef al comunei Schela, este convins că desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat pentru alegerile prezidențiale și nenorocirile de la Caracal sunt pietre de moară care pot înfunda definitiv Partidul Social Democrat.

”Da, cred în ultimul sondaj apărut (cel în care Viorica Dăncilă este creditată cu 6,5% intenție de vot n.red.). Locul șase, cu doamna Dăncilă ocupăm locul șase în primul tur. Nu vom intra în turul al doilea, dar asta se știe că nu o să intrăm. Colac peste pupăză, acum PSD-ul e de vină pentru situația de la Caracal. (…) Aoleu, aoleu, stai să iasă toate la iveală, cu comandanții, cu procurorii puși, numiți pe criterii politice, le scot ăștia pe toate acum”, a spus, la Radio Infinit, Șerbănescu.

Acesta este convins că partidul din care face parte ar putea avea o șansă la prezidențiale dacă se va să miza pe un candidat din afara formațiunii. În caz contrar, ”în situația aceasta, PSD-ul merge vertiginos, cu pași repezi pe calea PNȚ cd-ului”.