Primăria Târgu Jiu: Brehuță poate să participe la concursul pentru funcția de manager al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”

Reacție a Primăriei Târgu Jiu după ce pe anumite canale s-a vehiculat că directorul în funcție al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, Cosmin Brehuță, NU va mai putea intra în concurs pentru un nou mandat de șef aș instituției teatrale, după ce o comisie i-a evaluat activitatea cu nota 8,95.

Municipalitatea transmite că este exclus așa ceva, Cosmin Brehuță va putea intra în concurs pentru a-și continua activitatea în fruntea teatrului.

Având în vedere informațiile nereale apărute în mediul online, referitoare la concursul de ocupare a funcției de manager al Teatrului Dramatic <<Elvira Godeanu>>, Primăria Municipiului Târgu Jiu face următoarele precizări:
– Activitatea actualului manager, Cosmin Brehuță, a fost analizată, la finalul mandatului, de o comisie formată din specialiști din afara județului.
– Domnul Cosmin Brehuță a primit nota 8,95.
– Nota primită la evaluare NU îl împiedică pe domnul Cosmin Brehuță să participe la concursul pentru ocuparea funcției de manager al instituției.
În mediul online au fost publicate informații conform cărora domnul Brehuță nu ar mai putea candida pentru funcția de manager ca urmare a notei primite la evaluare. Aceste informații sunt false întrucât domnul Brehuță mai poate fi manager al Teatrului Dramatic <<Elvira Godeanu>> Târgu Jiu dacă va fi declarat <<admis>> la concursul de proiecte de management ce urmează a fi organizat de autoritate, la care va putea participa și dumnealui, ca de altfel și alți candidați. Dacă la evaluare obținea nota 9,00, ar fi fost singurul candidat pe post.
Facem precizarea că Primăriei Municipiului Târgu Jiu nu i s-a solicitat un punct de vedere înainte de a fi publicate informațiile la care facem referire”, au transmis reprezentanții municipalității.