Primarul de Runcu refuză, din nou, categoric, candidatura pentru Primăria Târgu Jiu

Adi Cîmpeanu, primarul comunei Runcu, nu ia în seamă conducerea PSD când vine vorba de Primăria Târgu Jiu. Deşi un sondaj intern al social democraţilor l-ar situa pe Câmpeanu pe primele poziții în topul potenţialilor candidaţi, Câmpeanu a spus răspicat că va rămâne la Runcu. Practic, pe acutalul primar nu-l interesează de notorietatea sa în rândul târgujienilor şi a declarat că are treabă, în continuare, în comuna pe care o administrează.

“Pot să fiu şi pe primul loc, nu mă interesează Primăria municipiului Târgu Jiu. Este normal că în sondaj să fie incluse mai multe persoane, dar asta nu înseamnă că persoana de pe prima sau a doua poziţie va şi fi candidatul propus de PSD. Sondajul poate să fie real sau nu, eu le mulţumesc celor care mi-au dat votul de încredere, dar nu îmi doresc să candidez. Chiar să fiu foarte cunoscut la Târgu Jiu, şi să fiu pe locul întâi în sondaj, nu îmi doresc. Mai am multe de muncă la nivelul comunei Runcu, am nişte proiecte şi îmi doresc să rămân aici”, a afirmat Cîmpeanu la Radio Infinit.

Reacţia primarului vine însă şi după ce fostul deputat Dan Ilie Morega a declarat că edilul-șef de la Runcu ar avea şanse minime să câştige Primăria Târgu jiu, iar sondajul PSD ar fi “umflat”.

Articolul precedentE oficial! Și Pîrvulescu pleacă de la Pandurii
Articolul următorSe taie salariile din primării! Primarii nu au de unde să plătească norma de hrană