Primarul din Oradea a venit la Târgu Jiu. Discuții cu Marcel Romanescu

Întâlnire de lucru între primarii municipiilor Târgu Jiu și Oradea, sâmbătă, 30 mai. Ilie Bolojan, edilul-șef al orașului de pe Crișul Repede, a zăbovit preț de câteva ceasuri în capitala Gorjului, onorând, astfel, o mai veche invitație a lui Marcel Romanescu. Cunoscut pentru priceperea cu care a transformat Oradea într-un oraș model, Bolojan s-a arătat interesat de potențialul municipiului Târgu Jiu și a vizitat parcurile cu operele lui Constantin Brâncuși și obiective cu destinație sportivă. Modul în care a fost gândită realizarea și utilitatea bazelor sportive din școlile târgujiene, folosirea acestora de către elevi și după orele de curs, a fost apreciat de oficialul orădean.

Primarul din Târgu Jiu a precizat că au fost discuții pe teme importante, inclusiv administrație, punctând că traseul parcurs de municipiul Oradea sub Ilie Bolojan poate fi luat exemplu.

Am discutat inclusiv despre proiectele pe fonduri europene pe care le vom implementa la Târgu Jiu și despre ceea ce ne dorim să facem aici. Multe dintre măsurile care s-au luat la Oradea vor fi implementate și la noi. Este adevărat, astfel de schimbări nu se pot realiza peste noapte. Este nevoie de timp pentru implementarea unor astfel de soluții. Dar am făcut pași importanți în această direcție. Am investit foarte mult în dezvoltarea municipiului și vom continua investițiile, mai ales în învățământ și infrastructură. Oradea este un bun exemplu pentru noi și ne putem folosi de experiența administrației de acolo„, a declarat
Romanescu.