Primarul din Rovinari, sancționat public de fostul vice: Cu pași repezi, a crescut declarația ta de avere. Investiții cu probleme

Laurențiu Chivu, fost viceprimar al orașului Rovinari, face o scurtă trecere în revistă a unor investiții anunțate de primarul Robert Filip, semnalând că situația din teren nu este deloc îmbucurătoare.
Se arată starea unor obiective, mai mult, Chivu atrage atenția că, deși au ajuns în oraș încă din luna decembrie, două microbuze ecologice nu sunt folosite pe anunțatul traseu Rovinari – Drăguțești și retur, la mijloc fiind în discuție și amortizarea investiției.

 

Primarul Filip și pașii lui repezi…

<<Cu pași repezi>>, au trecut trei luni de zile și nici urmă de microbuze pe ruta Rovinari – Drăguțești.
<<Tot cu pași repezi>>, a început construcția blocului pe Bulevardul <<Minerilor>> încă din anul 2020, din campania electorală, și este la același nivel și astăzi, de fundație.
<<Tot cu pași repezi>>, a început amenajarea canalului Roșia Prundurel cu parcare și loc de joacă, încă din primul mandat, a fost montat un gard de împrejmuire pe jumătate și atât.
<<Tot cu pași repezi>> a turnat și pojghița de mixtură asfaltică de crește iarba pe trotuar, iar în parcări băltește apa.
Cele 3 microbuze de 16 locuri, anunțate ca destinate rutei Rovinari Drăguțești, cu valoarea de 8.853.600 lei, în cele trei luni, câți bani au fost amortizați? Sau sunt păstrate să fie noi mai aproape de campania electorală?
Sau efectiv nu ai avut timp, că stai pe la Tribunalul București, cu anularea controlului judiciar și dosarul penal privind fapte de corupție? Nici mâine nu poți să pui în mișcare microbuzele că ai un nou termen de judecată.
PS:
<<Cu pași repezi>> a crescut și declarația ta de avere, a crescut famiglia și băieții deștepți.
Declarația de avere a crescut proporțional cu calitatea lucrărilor din oraș.
De unde ai avut 1,7 milioane de euro să achiți cauțiunea???”, transmis Chivu.