Prinși cu ”nunta lui Weber”, PSD-iștii gorjeni au uitat să organizeze vizita ministrului Daea de la Târgu Jiu și Cojani

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a trecut, sâmbătă, aproape neobservat prin Gorj. Cu principal eveniment în acest weekend, nunta socrului mare Mihai Weber, social-democrații gorjeni au omis să-i organizeze ministrului o vizită zgomotoasă, așa cum se obișnuiește. Aproape în anonimat, Daea a mers în Piața Centrală din Târgu Jiu, după care în satul Cojani, la o plantație de cătină.

”Dimineața în Piața Centrală din Târgu Jiu, iar apoi în satul Cojani, din județul Gorj, la un dialog cu inginerul Valeriu Petrică despre plantația ecologică din acest an’‘, și-a rezumat, pe facebook, ministrul vizita din Gorj.

Fără un alai format din cel puțin 5-6 jurnaliști și reprezentanți ai autorităților locale, Daea s-a fotografiat în piață printre tarabe, una dintre ipostaze fiind total nefericită: a ales să fie imortalizat lângă o masă pe care se aflau, în majoritate, fructe de import. Ministrul Agriculturii a prezentat vizita de la Gorj pe rețelele de socializare, la ora 15:53, iar PSD-iștii gorjeni au reacționat seara, în jurul orei 21:00, prin senatorul Cîrciumaru și cabinetul său. În rest liniște, nici în grupurile publice ale partidului nu a fost anunțată și prezentată vizita ministerială. După ce a fost pe Transalpina, unde a certificat tocanul de oaie, agricultorii gorjeni au reclamat public probleme pe care Petre Daea nu le-a discutat cu ei, nefiind stabilită o întânire, dar au primit asigurări că totul se va concretiza la proxima vizită a ministrului, ceea ce, iată, nu s-a întâmplat.

Galerie foto: