Procurorii cer arestarea: Ofițer de poliție, reținut după ce a bătut un bărbat

 

Un ofițer de poliție (inspector), în vârstă de 26 de ani, lucrător al IPJ Constanța, a fost reținut după ce i-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul în cap unui bărbat, în urma agresiunii victima fiind spitalizată în stare de comă.

Acesta este cercetat pentru vătămare corporală.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că la data de 04.06.2021, orele 13.15, inculpatul D.A. i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivelul capului, ocazie cu care acesta a suferit mai multe leziuni. În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ţinând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului”, au transmis de procurorii.

Conform anchetatorilor, inculpatul şi victima frecventau acelaşi bar din municipiul Constanţa, agresiunea producându-se în apropierea localului, fără a se stabili, până în acest moment procesual, motivaţia comiterii faptei.