Procurorii confirmă: A vrut să-l omoare! Femeia a dat cu cuțitul pentru a-i suprima viața

Magistrații au dispus arestarea preventivă în cazul femeii, de 27 de ani, din Bâlteni, sat Peșteana-Jiu, care zilele trecute a atacat și înjunghiat un bărbat de 34 de ani. Aceasta a pătruns împreună cu soțul ei pe o proprietate privată și s-au năpustit, ea cu un cuțit, el cu o bâtă de baseball, asupra tânărului. Lovitura de cuțit suferită de victimă a ajuns până în apropierea ficatului și i-a pus în pericol viața.

”Din concluziile preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Gorj, rezultă că partea vătămată a suferit o plagă înjunghiată în regiunea lombară dreapta, profundă, de 6-7 centimetri, care s-ar fi putut produce prin lovire cu un corp tăietor înțepător, posibil armă albă, cuțit. Leziunile produse necesită pentru vindecare 35-40 de zile îngrijiri medicale și au pus în pericol viața victimei, în lipsa unui tratament medico-chirurgical efectuat de urgență putând surveni decesul. Procurorul a reținut că din cercetări a rezultat că intenția inculpatei B.C. a fost de a suprima viața victimei B.B.I., neproducerea rezultatului s-a datorat unor cauze externe autorului faptei și anume intervenția lui Z.M. care a încercat să o despartă pe inculpat de victimă și, totodată, că victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale și tratament medical de urgență. Cu aceeași ocazie, B.C. l-a rănit ușor cu cuțitul și pe Z.M., în zona abdomenului, producându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, s-a reținut că intenția inculpatului B.N. de a o ajuta pe soția sa, B.C., să suprime viața victimei B.B.I., folosindu-se de o bâtă de baseball, cu care i-a aplicat lovituri acesteia în zona capului, în timp ce inculpata B.C. îi aplica lovitura de cuțit menționată”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

În urma probelor din dosar, magistrații Tribunalului Gorj au hotărât:

”Dispune arestarea preventivă a inculpatei, pe o durată de 30 de zile, începând cu 1 august 2019 până pe 30 august 2019, inclusiv. Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, privind luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul BN. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestație în 48 de ore”

Foto arhivă