Produs unicat la Târgul Național de Turism dus de gorjeni. Două localități din județul nostru și-au promovat potențialul turistic

Două localități din Gorj, Peștișani și Polovragi, au căutat să-și valorifice potențialul la cea de-a 48-a ediție a Târgului de Turism al României, manifestare organizată, la Romexpo, de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, în perioada 9-12 noiembrie.
Gorjenii au încercat să stârnească dorința vizitatorilor de a ajunge pe meleagurile lor prin argumente și atuuri culturale, religioase, istorice, geografice și culinare, iar delegația de la Polovragi a prezentat, potrivit lantulalimentar.ro, un produs unicat la eveniment, și anume castanele comestibile.
Printre multele bunătăți, brânzeturi, dulcețuri, miere, siropuri, preparate din carne, etc, delegația de la Polovragi a mers la București și cu un coș cu castane comestibile.
GALERIE FOTO:

Imagini – Gheorghe Epure (facebook)

 

 

 

 

Articolul precedentCraioveanu crede în victoria CSU în meciul cu Dinamo, dar e îngrijorat: Echipa e căzută. Cu moralul sunt praf. S-au închis în ei
Articolul următorGorj: Transportat la spital după ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod