Promit ce a reușit deja Romanescu: Florescu și Popescu dovedesc că nu știu ce se întâmplă în Târgu Jiu

Primarul Marcel Romanescu a recţionat în mediul online după ce contracandidatului său, Ciprian Florescu, a ieşit cu un afiş electoral în care promitea centru introtrafic, semaforizare inteligentă şi E-ticketing. Interesant este că toate cele trei dorinţe ale lui Florescu au fost deja materializate de actualul edil.

Ciprian Florescu, Aurel Popescu și echipa lor de campanie dovedesc, încă o dată, că nici măcar nu știu ce se întâmplă la Târgu Jiu. Îi informez că am semnat deja contractul pentru INFOTRAFIC! Semaforizarea smart și e-tiketing fac parte din acest proiect! Și sunt părți integrate și în alte proiecte precum cele referitoare la transportul în comun”, a transmis Romanescu, care a ataşat şi fotografii cu doveziile investiţiilor.

Primarul liberal a precizat că, în zilele următoare, va prezenta şi proiectul său pentru Târgu Jiu.

Am început încă din 2017 o serie de investiții și am demarat o serie de proiecte interconectate. Ele sunt în strânsă legătură cu marile proiecte europene care au demarat deja și vor continua. Nu vorbim de fantezii desenate sau copiate de pe internet. Este vorba de proiecte concrete, unele aprobate, altele depuse și pentru care vom primi finanțare, strâns legate între ele și care duc la schimbări radicale în municipiu”, a scris Romanescu.