Prunariu, ”meci” şi cu Weber, şi cu Florescu: Nu cred că unui vicepreşedinte al partidului i se poate pune pumnul în gură

Preşedintele de la CS Pandurii, Mihai Prunariu, nu este de acord cu politica impusă de Mihai Weber, actualul şef de la PSD Gorj. Prunariu este deranjat că Weber a încercat să-l “cenzureze”, şi a declarat că nu a avut unde să-şi exprime punctul de vedere în cadrul formaţiunii politice din care face parte. Preşedintele social-democraţilot gorjeni l-a avertizat pe Prunariu să nu mai vorbească despre sondajele interne cu presa.

“Să convoace forurile de conducere ale partidului, adică Biroul Permanent Judeţean şi Comitetul Executiv, să vorbesc acolo. Dacă nu există un cadru organizat, o să vorbesc în presă. Deocamdată sunt vicepreşedintele Partidului Social Democrat Gorj, ales în aceeaşi conferinţă judeţeană ca şi domnul Weber, şi nu cred că unui vicepreşedinte al partidului i se poate pune pumnul în gură. Nu cred că este corect din partea domnului Weber să-mi spună cât să vorbesc şi ce să vorbesc”, a spus, la Radio Infinit, Prunariu.

Pe de altă parte, Prunariu a admis că Weber s-a interesat de problemele pe care le întâmpină la CS Pandurii, spre deosebire de prefectul de Gorj, Ciprian Florescu. Atitudinea celui din urmă l-a dezamăgit pe Prunariu, care a declarat că a făcut totuşi o adresă de înaintare şi a depus un dosar şi la Prefectură.

“Dacă nu ştie de ce protestez, putea să-mi dea un telefon. Mă sună ministrul (n.r. Ministrul Tineretului şi Sportului) şi mă întreabă, şi-mi spune anumite lucruri, iar tu, prefect, mai eşti şi prieten cu mine, nici măcar nu dai un telefon. Depuneam şi la el un rând de dosare, aşa cum am depus peste tot. Problema mea este cu comunitatea locală. Dacă aş fi fost prefect aş fi întrebat dacă pot să mediez, sau să ajut, că nu o fac pentru mine, o fac pentru sport”, a declarat Prunariu.