PSD: Cîțu, te așteptăm la MOȚIUNE! Ciolacu: Votăm moțiunea USR-PLUS și AUR

 

Bucuria lui Florin Cîțu, de după câștigarea șefiei PNL, ar putea fi de scurtă durată. Cel puțin așa avertizează Partidul Social Democrat, prin vocea președintelui Marcel Ciolacu, lider politic care a transmis sâmbătă seara că PSD va vota moțiunea de cenzură inițiată de USR-PLUS, în condițiile în care CCR va considera că la mijloc nu există un conflict instituțional. În caz contrar, social-democrații ar urma să inițieze propria moțiune de cenzură.

Marți, așteptăm decizia CCR-ului, și dacă în decizie se spune că este conflict vom depune în aceeași zi moțiunea de cenzură a Partidului Social Democrat cu semnăturile sau fără semnăturile celor de la USR sau de la AUR. Dacă decizia CCR-ului spune că nu a existat conflict, Partidul Social Democrat, în totalitatea membrilor din Parlamentului României vor vota moțiunea deja depusă de USR și AUR. Nu mai poate să stea un prim-ministru care a încălcat toate legile României și toate legile de bun-simț”, a declarat, la Antena 3, liderul PSD.

Poziționarea lui Marcel Ciolacu poate rămâne doar una pentru propriul electorat, una strict politică, în condițiile în care sunt destule semne de întrebare ce țin de un vot favorabil al USR-PLUS pentru o moțiune inițiată de PSD. Până atunci, de urmărit ce va face USR-PLUS după alegerea lui Florin Cîțu președinte al PNL, dacă va continua asumat politic o colaborare cu AUR, la care se va adăuga sau nu și o apropiere de social-democrați.

 

Postare PSD: