PSD Gorj: Cîrciumaru și Cosmin Popescu, viziuni diferite asupra listelor pentru parlamentare

Alegerile parlamentare, anticipate sau nu, vor avea loc anul acesta, iar mai marii din PSD par să aibă viziuni diferite despre modul cum ar trebui alcătuite listele. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, crede că oamenii care vor reprezenta partidul în Senat sau Camera Deputaţilor trebuie să aibă, în primul rând, girul primarilor

Valoarea politică este dată de susţinerea organizaţiilor. Fără acordul candidaţilor la posturile de primari şi fără acordul primarilor în funcţie, nimeni nu are valoare politică. Munca în echipă duce la câştig, am testat acest lucru în 2019”, a spus Cosmin Popescu la Radio Infinit.

În schimb, senatorul Florin Cîrciumaru pune accent pe activitatea din Parlament și spune că munca depusă acolo trebuie să reprezinte garanţia unui nou mandat. Fostul primar conduce Comisia pentru administraţie publică.

Trebuie să ţii cont şi de punctul de vedere al Parlamentului, pentru că sunt oameni pe care partidul îi susţine în continuare datorită activităţii parlamentare. Trebuie să vină aprobarea organizaţiei, dar, în final, cel care decide este Comitetul Executiv de la nivel naţional. Preşedintele organizaţiei trebuie să ţină cont de toate, să ia în calcul mai mulţi factori pentru a merge cu o listă competentă”, a afirmat Cîrciumaru.

Prim mediile politice circulă tot felul de zvonuri ce privesc listele PSD Gorj pentru parlamentare, vehiculându-se că în interiorul partidului este mai mult decât o concurență pe locurile eligibile.