”Fabrica” de măști PSD Gorj și-a dat ”la loc comanda!”

În urma scandalului monstru generat, Partidul Social Democrat Gorj a renunțat la ideea de a chema vârstnicii la sediul din Târgu Jiu, în plină pandemie de Covid-19, acolo unde persoanele de peste 65 de ani au fost invitate inițial pentru a primi măști de protecție. După ce au încercat să-și repare intenția de a expune la riscuri cei mai vulnerabili cetățeni, reprezentanții PSD au lansat un atac la adresa primarului Romanescu, cel care a rugat persoanele de vârsta a treia să se protejeze și să nu își pună în pericol sănătatea.

Pentru a fi și mai eficienți, persoanele de peste 65 de ani, care au nevoie de măști, sunt rugate să nu mai vină la sediul PSD Gorj, ci să sune la numărul de telefon 0353/407.652, între orele 10.30-14.30, iar echipa de voluntari a PSD Gorj va merge la adresele indicate pentru a oferi măștile mult necesare”, au transmis comunicatorii partidului.

Prin același comunicat, PSD a anunțat că va dona 1000 de măști și Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Astfel, partidul condus la nivel județean de Mihai Weber arată gorjenilor că unii pot, au acces la materiale sanitare de protecție, în timp ce majoritatea populației se adresează zadarnic farmaciilor.