PSD îi cere lui Cîțu demisia în alb

Partidul Social Democrat solicită o demisie în alb a premierului Florin Cîţu, document care să se activeze dacă primul ministru ratează obiectivul ce vizează vaccinarea populației. Reamintim, liberalul a declarat că 5 milioane de români vor fi vaccinaţi până la începutul verii, iar în luna august numărul celor imunizaţi va ajunge la 10 milioane. Ţinta este nerealistă în viziunea principalului partid din opoziţie.

Premierul Cîțu trebuie să își depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata ținta de vaccinare, pentru că el este în fruntea acestui Guvern marcat de scandaluri, confuzie și incompetență. Campania de vaccinare se îndreaptă cu pași repezi spre un răsunător eșec! Doar 30% dintre bătrânii și bolnavii cronici au fost vaccinați până în acest moment, iar numărul celor înscriși pe platforma online scade vertiginos, semn că lumea își pierde încrederea”, au transmis social-democrații. 

Cîțu declara, săptămâna trecută, că, după ce vor fi vaccinate 10 milioane de persoane, autoritățile ar putea decide relaxarea totală a restricțiilor, inclusiv a obligativității măștii de protecție.