PSD se pregătește de preluarea conducerii guvernului. Ciolacu: Venim cu un program la începutul lunii mai. Mihai Tudose, dorit ministru

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță că rotația la guvernare va avea loc cel mai probabil pe 23 sau 25 mai, precizând că: ”N-am auzit niciun factor decident, nici de la PSD, nici de la PNL, care să ridice anumite probleme asupra acordului politic care a creat această coaliţie”.
Liderul social-democraților precizează că la început lunii mai partidul pe care îl conduce va veni cu un program de guvernare, arătând că și l-ar dori pe fostul premier Mihai Tudose în guvern.

Am vorbit cu el dimineaţă, era la Strasbourg. Eu îmi doresc să vină în Guvern. Din ce am vorbit, îşi doreste să vină în Guvern. E un om cu experienţă, la fel ca Grindeanu. Uitaţi-vă la randamentul lui la Transporturi. Dacă găsim în coaliţie o formulă mai bună, o schimbăm, dar sunt ferm convins că avem raţiune ca oameni politici. Mai sunt cinci luni. Să aşteptăm şi vedem negocierile care cred ca vor fi scurte despre schimburile de ministere. Sunt ministere cu performanţe, exista o performanţă la MIPE, la Ministerul Justiţiei, am scăpat de MCV”, spus, luni seara, la România TV, Ciolacu. 

Articolul precedentGhid oficial: Tot ce trebuie știut despre ajutorul pentru plata facturilor la energie
Articolul următorTârgu Jiu: Reorganizare la Primăria municipiului. Mai mulți salariați vor fi mutați