PSD Teleorman anunţă întâlnirea lui Dragnea cu Trump

Organizația județeană PSD Telorman a anunțat că Liviu Dragnea, liderul social-democraților, se va întâlni zilele acestea cu Donald Trump, președintele SUA.

”Liviu Dragnea, președintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internațional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediție a Micului Dejun cu Rugăciune Națională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washinton. La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA, Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”, arată PSD Teleorman.

Reamintim, Liviu Dragnea a primit invitație la ceremonia de investire a lui Trump, eveniment cu prilejul căruia comitetul președintelui american a strâns 107 milioane de dolari din donații. FBI are în curs de derulare o anchetă în caz. Invitațiile pentru Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au fost semnate de Elliot Broidy, a cărui firmă, Cirinus Defense SRL, și-a deschis în mai 2017 filială în România. Societatea are profil servicii în domeniul militar.

Articolul precedentRânca, promovată la ”Neatza cu Răzvan și Dani”
Articolul următorBombă! Rotaru nu crede în destituire și ar fi noul șef de la Protecție Socială