PSD Teleorman anunţă întâlnirea lui Dragnea cu Trump

Organizația județeană PSD Telorman a anunțat că Liviu Dragnea, liderul social-democraților, se va întâlni zilele acestea cu Donald Trump, președintele SUA.

”Liviu Dragnea, președintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internațional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediție a Micului Dejun cu Rugăciune Națională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washinton. La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA, Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”, arată PSD Teleorman.

Reamintim, Liviu Dragnea a primit invitație la ceremonia de investire a lui Trump, eveniment cu prilejul căruia comitetul președintelui american a strâns 107 milioane de dolari din donații. FBI are în curs de derulare o anchetă în caz. Invitațiile pentru Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au fost semnate de Elliot Broidy, a cărui firmă, Cirinus Defense SRL, și-a deschis în mai 2017 filială în România. Societatea are profil servicii în domeniul militar.