Puștii de la Energeticianul Târgu Jiu s-au calificat la Turneul Zonal al Campionatului Național de Fotbal

Echipa de fotbal Under 17 Energeticianul Târgu Jiu a reușit calificarea la Turneul Zonal după ce s-a clasat pe locul 2 al seriei a VI a a Campionatului Național organizat de Federația Română de Fotbal. Tinerii antrenați de Cornel Tigveanu și Constantin Andriucă merg mai departe în competiție în urma unei bătălii sportive extraordinare, dusă până în ultima etapă, cu Pandurii Târgu Jiu. Pandurii a dominat autoritar turul campionatului, însă evoluțiile din retur nu au mai avut aceeași constanță, condiție în care linia finală de clasament îi poziționează pe locul 3. Fair play, antrenorul  pandurilor Florin Popete a felicitat Energeticianul, urându-le foștilor adversari succes în continuare.

Următoarea etapă a campionatului se va desfășura în perioada 10-12 mai, într-o localitate care încă nu a fost stabilită, fază în care vor concura 16 formații, cele 10 câștigătoare ale seriilor și cele mai bune 6 clasate pe locul 2.

Lot Energeticianul Târgu Jiu:

Daniel Deaconescu, Dragoș Ardeoaica, Laurențiu Popescu, Daniel Bican, Andrei Goșa, Alexandru Chiriac, Cristian Costoiu, Adrian Bălăceanu, Lucian Damian, Ianis Trofin, Albert Apreutesei, Răzvan Vulpe, Vlăduț Buțurcă, Răzvan Vespe, Cosmin Epure.