Răbufnire publică a directorului Transloc: Mergem înainte!

Răbufnire publică, se poate spune, a directorului SC TRANSLOC SA, firma de transport public a Consiliului Local Târgu Jiu. Acesta a expus pe pagina de socializare, miercuri, 28 iulie, o serie de evenimente ce deschid semne de întrebare ce pot viza posibile vendete ce îl vizează.

Ani de zile am avut pe umeri presiunea unui <<prejudiciu>> de peste 8 miliarde de lei vechi . Au fost dosare penale, sechestre pe bunuri personale și ale firmei, permis de port armă anulat, cheltuieli , drumuri peste drumuri, declarații peste declarații, etc.
Se poate cumva cuantifica acest prejudiciu ? Nu am găsit încă o formulă de calcul, dar studiez în continuare…
În ultima imagine se observă evoluția <<capitalurilor proprii>> ale societății TOTAL AUTOMOBILE, după demararea controalelor. (…)
Din decembrie 2019, am deschis un nou capitol, prin activitatea de la Transloc Tg Jiu. Am avut nenumărate controale și sesizări, în mare parte legate de faptul că am oprit anumite robinete și nu am deschis altele, îndreptate către firme <<de casă>>… (…)
Am depășit cu bine cel mai dificil control, al Curții de Conturi. În urma acestui control va trebui să remediem și niște încurcături ce datează din 2002 ! Nu este greșeala ! 2002 ! În rest, mici abateri care nu au cauzat PREJUDICII !
Din data de 07.04.2021, suntem verificați de către ANAF. Ce contează, însă, că sunt încălcate dispozițiile OUG 94/2011, în baza căruia se desfășoară această inspecție economico-financiară ? Mă refer la art 11 alin (2), art 16 alin (1), art 17 alin (2), etc. Pe modelul de mai sus, nimeni NU RĂSPUNDE!
În final, vreau să îi mulțumesc doamnei avocat Laura Dragotescu pentru curajul și dăruirea de care a dat dovadă în cazul litigiului de care vă povesteam la început. Am încredere că încă există oameni bine pregătiți în toate domeniile, în așa fel încât abuzurile de acest fel să dispară.
Mergem înainte!’‘, a scris, pe facebook, Paraschiv.

Imagini: