Reabilitarea drumului Târgu Jiu – Peștișani, criticată: Lucrare executată mizerabil! Cine a făcut recepția, la pușcărie!

Mihai Weber, deputat și președinte al PSD Gorj, a anunțat finalizarea reabilitării segmentului Târgu Jiu – Peștisani, al DN 67 D Târgu Jiu – Baia de Fier, veste pe care mulți gorjeni nu au primit-o cu aplauze, așa cum s-a așteptat.

Fapte nu vorbe!
Anul trecut am promis reabilitarea DN 67 D, care face legătura între Târgu Jiu – Tismana – Baia de Aramă. Deja a fost finalizat un tronson de 20 km, până la Peștișani, iar în perioada următoare lucrările de reabilitare vor continua până la Baia de Aramă”, a arătat, pe pagina de socializare, deputatul.

Probleme

Entuziasmul lui Weber nu a fost împărtășit, însă, de mai mulți cetățeni care au parcurs traseul. Aceștia, revoltați, reclamă lucrări de mântuială. Prezentăm câteva reacții:

Despre calitatea lucrărilor, ce nu puteți spune, domnule Weber? Sunt numai denivelări. Dumneavoastră ați circulat pe acest tronson? Pare a fi cea mai proastă lucrare de acest fel din județ. Vă invit să în parcurgeți și să vă exprimați impresia”, a transmis un bărbat.

Au furat la compoziția asfaltului și la dimensiune. Hoți peste tot, băi frate! Îți dau lucrarea, dar îmi dai 10% din valoare. Așa merge în România. Cine a făcut recepția, la pușcărie cu el!”, cere un cetățean.

Cu tot respectul, dar lucrarea este executată mizerabil. Drumul a rămas denivelat, fiind efectiv periculos pe anumite tronsoane, iar asfaltul turnat la temperaturi foarte scăzute a început să cedeze deja de vreo două luni. Evident, nu e vina dumneavoastră, ba chiar vă felicit pentru implicare, dar o lucrare de acest tip, făcută mai în bătaie de joc decât asta, eu nu am întâlnit”, reproșează un domn.