Reabilitarea pasarelei este scoasă la licitație, dar Banța îl atacă din interior pe Romanescu

Consilierul județean liberal Victor Banța a postat pe facebook un filmuleț cu starea fizică a pasarelei din Târgu Jiu, obiectiv la care se observă un anumit grad de degradare. Fostul prefect solicită măsuri imediate, subliniind public riscul existent. Acesta a mai avertizat că anumite lucrări ar putea duce la oprirea circulației pe pod, ceea ce ar fi o mare problemă pentru oraș.

În replică, Raul Chiriac, șeful Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a precizat că lucrarea de reabilitare a pasarelei va fi  scoasă la licitație, autoritatea locală fiind la curent cu problemele existente. Primarul Romanescu, foarte acid, i-a reamintit lui Victor Banța că ar fi trebuit să susțină în Consiliul Județean proiectele depuse de el ce vizau orașul Târgu Jiu și locuitorii săi. Totodată, a anunțat că există un proiect de reabilitare, în valoare de 2 milioane de lei, care urmează să fie scos la licitație.

”Era foarte bine dacă domnul Victor Banța, în calitatea dumnealui de consilier județean, atunci când s-au făcut ședințele la Consiliul Județean, susținea proiectele pe care le-a propus Marcel Romanescu și susținea, în felul acesta, și sumele pe care Consiliul Județean trebuia să ni le aloce dacă ne raportăm la populația municipiului Târgu Jiu. Dânsul este un critic al primarului municipiului Târgu Jiu, un coleg de-al dânsului în Partidul Național Liberal, de doi ani de când este primar”, a spus, la Radio Infinit, Romanescu.

Edilul-șef din Târgu Jiu este convins că Victor Banța nu îi face deservicii prin campania dusă, ci, dimpotrivă, numai servicii. Mai mult, Romanescu consideră că fostul prefect este un purtător de mesaj izvorât chiar din interiorul PNL:

”Domnul Banța este un purtător de mesaj al unora din Partidul Național Liberal care nu m-au dorit primar în acest municipiu”.