Reacţii la vestea falimentului Pandurii. Eric: M-am simţit fotbalist mare acolo! Piţian: Sper că nu este un ”Adio”!

Vestea falimentului care bate la poarta clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu nu a şocat, însă a adâncit mâhnirea pe care o trăiesc de mai mulţi ani suporterii gorjeni. Dincolo de comentariile fanilor, au existat reacţii şi din partea foştilor fotbalişti de la Pandurii, oameni care nu au şters cu buretele perioada petrecută la clubul de pe malurile Jiului.

”Localnicul” Andrei Piţian, tânăr fotbalist născut şi crescut în Târgu Jiu, a postat un mesaj pe pagina de socializare, gânduri prin care îşi exprimă speranţa că pentru echipa fanion a Gorjului va exista un nou început:

”Cu durere în suflet citesc cele decise astăzi, şi văd cum clubul la care am crescut, la care am făcut primii paşi în fotbal, la care am început să visez şi la care am adunat atâtea amintiri frumoase urmează să dispară… Îmi pare rău că simţim, încă o dată, consecinţele faptului că fotbalul nu mai este de mult decât un sport şi este umbrit de anumite interese <<nesportive>> care, pe termen lung, nu pot duce, din păcate, decât aici, într-un punct falimentar… Sper ca autorităţile locale şi cei în măsură să găsească soluţii pentru a reînvia fotbalul cât mai curând la Târgu Jiu, să ne putem bucura din nou de fotbal, la un nivel cât mai ridicat, la noi acasă, de data aceasta pe un stadion superb! Sper că nu este un <<Adio!>>, ci <<Ne revedem curând!>>. Pandurii mi-e dor de tine!”.

Poziţionarea lui Piţian a generat discuţii, fostul căpitan al echipei, Christou Paraskevas, brazilianul Eric de Oliveira sau Roman, reacţionând.

Ce rău îmi pare, ce o să povestesc eu copiilor mei? M-am simţit fotbalist mare acolo!”, a scris Eric, în vreme ce Paraskevas a fost sec: Au distrus echipa!”.

Mihai Roman, atacantul care şi-a regăsit pofta de gol la Târgu Jiu, a punctat: Pandurii the best!

Articolul precedentTârgujienii sunt aşteptaţi la ”o cană de fericire”
Articolul următorOficial! Casa de Cultură va fi predată Companiei Naţionale de Investiţii