Reghecampf, înainte de CS Universitatea – FCSB: Sper să facem spectacol

Laurentiu Reghecampf antrenorul echipei de fotbal U Craiova sustine o conferinta de presa la stadionul Ion Oblemenco din Craiova joi 12 august 2021 . REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

C.S. Universitatea Craiova va întâlni FCSB, duminică, de la ora 19.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-o partidă care poartă calcule grele ce țin chiar de câștigătoarea Ligii 1 din acest an.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, transmite că are tot lotul valid.

 

  – SPER SĂ FACEM SPECTACOL –

 

În afara faptului că suntem sold out și mulțumim fanilor noștri pentru acest suport, sunt sigur că toată lumea va aștepta din partea noastră un meci bun și o victorie. Va fi un meci dificil! Cred că în conjunctura de față este cel mai important meci, pentru că după rezultatul disputei de duminică seară vom știi foarte multe lucruri. Pentru noi este important și pentru că ne dorim să rămânem cât mai sus, să ajungem pe locul 2. Noi am vrea să câștigăm meciul de duminică seară, să câștigăm și titlul, dar nu suntem la mâna noastră. Depindem foarte mult de celelalte rezultate.

Este un meci deschis oricărui rezultat și ambele echipe vor încerca să marcheze în fiecare secundă. Cred că echipa care va avea parte de cele mai puține greșeli, tehnice, tactice și individuale, va câștiga meciul de duminică seară. Există și o tradiție între cele două echipe și cu siguranță jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt din toate punctele de vedere: ambiție, devotament, valoare. Nu avem probleme de lot, avem toți jucătorii pregătiți și sper să nu se mai întâmple nimic în zilele următoare. Sperăm să facem un spectacol pe teren și să reușim să câștigăm toate cele 3 puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, lucru care trebuie să fie un avantaj pentru noi. Sper ca suporterii să fie lângă echipă până la sfârșitul meciului. Sper ca spectacolul din tribune să fie unul superb și să reușim și noi să facem spectacol pe teren și să le mulțumim prin jocul nostru”, a declarat tehnicianul juveților.